Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، یک قاضی فدرال امریکا از حراج لباس چهارخانه سفید و آبی به یادماندنی جودی گارلند در فیلم «جادوگر شهر اوز» توسط دانشگاه کاتولیک  جلوگیری کرد. اخیرا زنی اهل ویسکانسین، شکایتی علیه دانشگاه طرح کرده و ادعا کرده است که او مالک قانونی لباس دوروتی است. 

قاضی پاول جی گاردف، از دادگاه منطقه‌ای ایالات متحده در منهتن، یک روز قبل از برگزاری مراسم حراج این لباس در لس‌آنجلس، جایی که انتظار می‌رفت این لباس بیش از یک میلیون دلار به فروش برسد، حکم اولیه را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دانشگاه کاتولیک قصد داشت از این پول برای اعطای موقعیت جدید هیئت علمی در دانشکده موسیقی، نمایش و هنر استفاده کند.

قاضی حکم داد که این لباس نمی‌تواند توسط دانشگاه کاتولیک فروخته شود، تا زمانی که این دعوا حل و فصل شود. قرار است هر دو طرف در ۹ ژوئن در دادگاه با هم ملاقات کنند.

باربارا آن هارتکه در دادخواست خود که در اوایل ماه جاری ارائه شد، مدعی شد که این لباس متعلق به بنیاد عمویش کشیش گیلبرت هارتکه است که زمانی رئیس دپارتمان نمایش دانشگاه بود و در سال ۱۹۷۳ این لباس را از آکادمی به عنوان هدیه دریافت کرد.

یک لباس چهارخانه آبی و سفید، که توسط جودی گارلند در فیلم جادوگر شهر اوز پوشیده شده بود، ماه گذشته در بونهامز نیویورک به نمایش گذاشته شد.

در این دادخواست آمده است که خانم مک کمبریج «به طور خاص و علنی» این لباس را به آقای هارتکه به عنوان قدردانی بابت «کمک به او در مبارزه با سوء مصرف الکل» داده بود. آقای هارتکه در سال ۱۹۸۶ درگذشت و خانم هارتکه می‌گوید که او نزدیک‌ترین وارث زنده اوست.

در این دادخواست آمده است که خانم مک کمبریج از «معتمدین نزدیک» خانم گارلند بوده است، اما دقیقا مشخص نیست که او چگونه این لباس را به دست آورده است.

دانشگاه ادعا کرده است که این لباس هدیه‌ای از طرف آقای هارتکه بوده و این خواسته او بوده که در داخل موسسه نگهداری شود.

شاون برنهاوس، وکیل دانشگاه کاتولیک، در بیانیه‌ای گفت که تصمیم قاضی «مقدماتی است و به شایستگی ادعای باربارا هارتکه در مورد لباس نمی‌پردازد.» برنهاوس گفت: «ما مشتاقانه منتظر ارائه موضع خود، و شواهد گسترده در تضاد با ادعای خانم هارتکه، در جریان این دعوا هستیم.» آنتونی اسکوردو، وکیل خانم هارتکه، در این باره اظهار نظر نکرد. 

این لباس خاص از زمانی که خانم گارلند، بازیگر نقش دوروتی در فیلم کلاسیک تکنی کالر جادوگر شهر اوز در سال ۱۹۳۹ پوشید، به یک افسانه تبدیل شد. جودی گارلند چندین دست از این لباس را در فیلم به تن کرده است، اما تنها یکی دیگر از آن هنوز وجود دارد. آن لباس دیگر، در سال ۲۰۱۲ توسط حراج جولیان به قیمت ۴۸۰ هزار دلار و در سال ۲۰۱۵، دوباره به قیمت ۱.۶ میلیون دلار فروخته شد.

وجود لباس دوم یک راز بود، تا اینکه سال گذشته به طور اتفاقی در جعبه کفشی، داخل کیفی که بالای صندوق پستی دانشکده قرار داشت، پیدا شد. مت ریپا، یک مدرس و مدیر عملیات در دپارتمان نمایش، زمانی که در حال تمیز کردن و آماده‌سازی برای بازسازی تئاتر هارتکه بود، جعبه کفش حاوی لباس را پیدا کرد.

موزه اسمیتسونیان اعتبار و اصالت این لباس را تایید کرده است. این لباس شامل یک نیم‌تنه، یک بلوز یقه‌بلند و یک دامن کامل است و روی یک برچسب پارچه‌ای در داخل آن نوشته «Judy Garland ۴۲۲۳» به چشم می‌خورد. 

خانم هارتکه در دادخواست خود ادعا می‌کند که خانواده او هرگز از این کشف توسط دانشگاه مطلع نشده‌اند. آنها می‌دانستند این لباس وجود دارد و از خواندن مطالبی در مورد آماده‌سازی برای حراج آن «بدون هیچ گونه اطلاع  به صاحبان واقعی آن» شگفت‌زده شدند. طبق دادخواست، آقای هارتکه هرگز این لباس را به دانشگاه کاتولیک اهدا نکرده است.

منبع: ترجمه از نیویورک تایمز با اندکی تغییر. 

کد خبر 678726 برچسب‌ها سینمای جهان موزه حراج هالیوود فیلم خارجی بازیگران سینما و تلویزیون جهان فیلم و سریال خارجی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان موزه حراج هالیوود فیلم خارجی فیلم و سریال خارجی دانشگاه کاتولیک جادوگر شهر اوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۰۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل دعوای صلاح و کلوپ این اتفاق بود

به گزارش "ورزش سه"، روز عجیبی برای لیورپول بود. نه به دلیل تساوی مقابل وستهم، آنها هفته‌هاست که نمایش‌های ضعیفی ارائه می‌دهند و این موضوع عجیبی نیست.

عجیب‌ترین اتفاق بازی در لب خط رخ داد. محمد صلاح که منتظر تعویض و ورود به بازی بود، با یورگن کلوپ وارد درگیری شد، این بحث به حدی جدی شد که داروین نونیز مجبور به مداخله و پایان دادن به آن شد.

پس از پایان بازی و تساوی ۲-۲، کلوپ در نشست خبری ادعا کرد همه چیز تمام شده و آنها در رختکن مشکلات را برطرف کرده‌اند اما صلاح گفت که اگر در مورد این اتفاق صحبت کند، «آتش به پا خواهد شد.»

کرگر، کاپیتان سابق لیورپول و کارشناس فعلی شبکه اسکای، در مورد درگیری امروز گفت: «تنها دلیلی که یک مربی می‌تواند در این موقعیت از بازیکنش عصبانی باشد، این است که او زمان زیادی را صرف آماده شدن برای ورود به بازی کرده باشد.»

علیرغم ادعای کرگر، مهاجم لیورپول لباس‌هایش را کامل پوشیده بود و کاملا آماده ورود به بازی بود. در صحنه‌هایی که پیش از وقوع درگیری منتشر شده، کلوپ و صلاح با بی‌میلی با یکدیگر دست می‌دهند. هنوز دلیل کامل و باجزئیاتی برای این درگیری اعلام نشده است و مشخص نیست دو طرف به چه علت با یکدیگر وارد درگیری شدند.

دیگر خبرها

  • آردا گولر: رئال مادرید گفت که من وارث لوکا مودریچ خواهم بود
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • روایتی مستند از دعوای ایران و افغانستان بر سر آب؛ دولت چه کرده؟ | فیلم
  • جادوگر آرژانتینی یکی یکی جام‌ها را درو می‌کند
  • ببینید | دعوای فیتیله‌ای‌ها با مجید قناد بالا گرفت؛ پاسخ محمد مسلمی به آقای مجری
  • ببینید | دعوای ایران و افغانستان بر سر آب؛ مگر سیلاب به داد مردم سیستان برسد
  • شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • دلیل دعوای صلاح و کلوپ این اتفاق بود
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است