Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، هر چند وقت یک بار به کفش‌های کسی نگاه می‌کنید؟ بسیاری از ما به کفش‌های دیگران توجهی نداریم؛ اما وقتی در یک فیلم نمای نزدیکی از کفش‌های لوفر (راحتی)، چکمه‌های پلاستیکی، اسلیپر یا کفش‌های پاشنه کوبایی نشان داده می‌شود، باید دلیل خوبی برای آن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اینجا چند نمونه از مواردی که کارگردان از کفش برای ارائه نمادی در فیلم استفاده کرده است، آورده شده است.

کفش‌هایی که نماد رفتن هستند

فیلم سینمایی تب شنبه شب (Saturday Night Fever)

هیچ چیزی به اندازه یک کفش عالی باعث جذابیت شخصیت سینمایی نمی‌شود. سکانس آغازین فیلم تب شنبه شب (۱۹۷۷) را به یاد آورید؛ جان تراولتا در حالی که در خیابان قدم می‌زند، قوطی رنگی در دست دارد. او در مقابل یک مغازه کفش توقف می‌کند تا کفش‌های خود را با کفش‌های ویترین مقایسه کند. او در صنعت مد و فشن پیشگام است و قصد دارد ما را با خود همراه کند. ما بلافاصله او را می‌شناسیم و فکر می کنیم او دقیقاً مانند ماست و این بهترین آغاز برای یک فیلم است.

Take Up Close and Personal (۱۹۹۶)

داشتن کفش‌های خاص و ویژه می‌تواند اعتماد به نفس شما را تشدید کند. همچنین پس از مردن یک نماد مفید برای شناسایی هویت فرد است. در فیلم Take Up Close and Personal (۱۹۹۶)، روزنامه نگار Warren Justice (رابرت ردفورد) یک مجموعه چکمه خاص با بند‌های قرمز مشخص برای انجام وظایف خطرناک دارد. او با چکمه‌های خاص خود، این امکان را برای همسرش Tally Atwater (میشل فایفر) فراهم می‌کند تا بتواند جنازه او را از طریق تصاویر ماهواره‌ای تشخیص دهد. او شخص فعال و زرنگی بود، اما اکنون فقط یک جفت بند قرمز در غبار است.

 فیلم آن طور که ما بودیم (The Way We Were)

رابرت ردفورد، در فیلم آن طور که ما بودیم (1973) نیز نقش آفرینی کرده است.  در این فیلم هابل (ردفورد) و کیتی (باربرا استرایسند) راه‌های جداگانه خود را می‌روند. کیتی به زیبایی و استعداد طبیعی هابل غبطه می‌خورد و هابل، ادراک سیاسی او را تحسین کرده و امید به موفقیت او دارد. آن‌ها در یک رستوران لحظات آرامی را با هم سپری می‌کنند. هابل متوجه بازشدن بند کفش کیتی شده و آن را برای او گره زد. سپس می‌گوید: "برو کیتی ". هابل از کیتی می‌خواهد که بیرون برود و در دنیا برتری داشته باشد.

فیلم مرد آهنی ( Iron Man )

نمونه‌های بسیار مختلفی از شخصیت‌های مرد با کفش‌های جالب وجود دارد. هر زمان که تونی استارک آماده می‌شود تا مرد آهنی شود (۲۰۰۸)، می‌بینیم که پا‌های او در چکمه اش قرار دارد. 

فیلم مردان مرموز (Mystery Men)

اولین سکانس از مردان مرموز (۱۹۹۹) نمایی از کفش‌ها در حین حرکت در میان غذاخوری‌ برای ملاقات با ابرقهرمانان دیگر را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید 

چهره بازیگران فیلم‌های ترسناک در زندگی واقعی چگونه است؟ + تصاویر

کفش هایی که نماد شخصیت می شوند

فیلم کفش‌های قرمز (The Red Shoes)

هیچ فیلمی به زیبایی فیلم پاول و پرسبرگر با عنوان کفش‌های قرمز (The Red Shoes) (۱۹۴۸) نیست. ویکتوریا پیج (مویرا شِرر) می‌داند وقتی به او نقش اصلی در باله داده شده موفق شده است؛ اما کفش‌هایی که در ابتدا نماد شادی و موفقیت هستند، باری می‌شوند که او هرگز نمی‌تواند از آن فرار کند.

فیلم جادوگر اوز (The Wizard Of Oz)

در فیلم جادوگر اوز (۱۹۳۹) اسلیپر‌هایی یاقوتی وجود دارد و شخصیت دوروتی این کفش‌ها را با جادو از پا‌های جادوگر شرور در می‌آورد. وقتی او کفش‌ها را می‌پوشد، آماده است تا به یک فرد نیرومند تبدیل شود و قدرت جادوگر اوز را بر هم بزند. مطالعات نشانه شناختی بزرگی در مورد اهمیت اسلیپر‌های یاقوتی در فرهنگ عامه وجود دارد که امروزه همچنان ما را مجذوب خود می‌کند.

منبع: denofgeek

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان فیلم هالیوودی کفش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۲۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود
  • کاپیتان استقلال فراموشی را تمرین می‌کند (عکس)
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • انگیزه پنهان آمریکا در مخالفت با تجمع‌های دانشجویی
  • تجلیل از ۵۰ شاعر و شاعره محله دستگرد در «گنج‌های پنهان»
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • (ویدئو) سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری